T +31(0)6 27114601 • E info@maashorststables.nl |

Het team

Erik Timmermans

Kernwoorden: kundig – betrokken - gepassioneerd

Erik is eigenaar van Maashorst Stables.

Hij is in het bezit van de volgende diploma’s:
Daarnaast heeft hij verschillende workshops en trainingen gevolgd op het gebied van coaching. Bij Maashorst Stables richt hij zich voornamelijk op het algehele management, de instructie en training van paarden.

Naast zijn werkzaamheden bij Maashorst Stables is hij 10 jaar verbonden geweest als docent/instructeur aan de hippische beroepsopleiding NHB Deurne. Op dit moment, naast zijn werkzaamheden bij Maashorst Stables, coördineert en verzorgt hij de opleiding 'oriëntatie paard' bij Yuverta MBO Helmond. Daarnaast verzorgt hij voor de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportbond instructeursopleidingen.

Erik is getrouwd met Elna, die eigenaar is van massagepraktijk Jij-massage, en daarnaast werkzaam is in de horeca. Elna is bij Maashorst Stables verantwoordelijk voor de financiële administratie en het horecagedeelte.

Erik en Elna zijn de trotse ouders van hun zoon Sem en dochter Ize.

Maashorst Stables - Erik Maashorst Stables - Erik Maashorst Stables - Erik


Jan en Tonny Timmermans

Kernwoorden: Duizendpoten, verantwoordelijkheid, altijd klaar staan

Jan en Tonny hebben samen met hun zoon Erik de dagelijkse leiding over Maashorst Stables.
Jan en Tonny zijn samen verantwoordelijk voor het stalmanagement van het bedrijf. Beide staan dan ook altijd klaar voor alle gasten van Maashorst Stables en niets is hun teveel. Naast het werk is er altijd ruimte voor een kop koffie.

Naast het management genieten Jan en Tonny ook van hun kleinkinderen, en zijn zij actief betrokken bij het rundveebedrijf van hun zoon Remco. Remco biedt regelmatig een helpende hand bij Maashorst Stables.

Maashorst Stables - Jan en Tonny Maashorst Stables - Jan en Tonny


Vrijwilligers Maashorst Stables

Kernwoorden: Staan altijd klaar voor Maashorst Stables en de gasten

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor een bedrijf als Maashorst Stables. Vele vrijwilligers bieden een helpende hand bij verschillende activiteiten zoals de barbecue, buitenrit, maar ook het onderhoud aan de faciliteiten. Maashorst Stables kan altijd rekenen op vrijwilligers en is deze daarvoor zeer dankbaar.

Maashorst Stables - Vrijwilligers


Maashorst Stables voelt als thuiskomen!