T +31(0)6 27114601 • E info@maashorststables.nl |

Een leven lang leren

Ontwikkeling van de sector

Naast het informeren, adviseren en opleiden van gasten bij Maashorst Stables willen wij graag een grotere bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de paardensector in het algemeen: Een belangrijk doel is bewustwording te creëren bij mensen die omgaan met paarden. Mensen met paarden hebben de verantwoordelijkheid het welzijn en de gezondheid van het paard te waarborgen. De belangrijkste invloeden zijn de zorg en het management door de paardenhouder en eigenaar zelf.


Erik heeft veel kennis en ervaring opgedaan in de paardensector en op het gebied van coaching door:


De kennis en vaardigheden van Erik zijn een geweldige combinatie op het gebied van mens, paard en educatie. Daarnaast geeft hij regelmatig bij verenigingen en scholen lezingen, workshops en cursussen op het gebied van het paard, ondernemen en alles wat daarbij komt kijken. Voor meer vragen en mogelijkheden kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.

Maashorst Stables - Dressuur Maashorst Stables - Dressuur Maashorst Stables - Dressuur

“Als teamleider heb ik de samenwerking met Erik als zeer positief ervaren. Hij is voor zowel studenten als collega’s erg toegankelijk. De ontwikkeling van studenten staat bij hem centraal. Hij vindt het belangrijk om stevige studenten af te leveren op zowel persoonlijk als praktisch gebied. Hij werkt erg goed in teamverband en weet de verbinding met de praktijk goed te maken.”
Jenneke Pullens

  • “Erik is een docent die elke teamleider is zijn team wil hebben; hij geeft vol passie les en dit draagt hij dan ook uit naar zijn studenten. Maar Erik heeft als mbo docent nog veel meer in zijn mars; hij heeft affiniteit met onze doelgroep en kan deze groep structuur bieden, is deskundig en innovatief in zijn beroepsvak, heeft korte lijnen naar ouder(s) of verzorger(s) en heeft een goed netwerk van het bedrijfsleven waar hij volop gebruik van maakt. Wat wil een school nog meer!”
    Bregje van der Horst

  • “Soms snap je niet direct wat zijn bedoeling is, of waarom hij je zo confronteert. Maar, uiteindelijk vallen de puzzelstukjes altijd in elkaar, want alles doet hij met een doel voor ogen.”
    Carmen Peters

  • “Vanuit meerdere organisaties heb ik Erik in kunnen zetten als docent/instructeur. Bij NHB Deurne was hij het aanspreekpunt voor studenten die zich een weg baanden in de paardenwereld. Met zijn coaching- en instructievaardigheden heeft hij vele jonge paardenmensen op weg geholpen. Bij de KNHS heeft hij mij geholpen om de instructeursopleiding kwalitatief te verhogen. Ook hier is hij als docent/instructeur van onschatbare waarde. Daarnaast en misschien wel het belangrijkste is hij een goede vriend gebleken.”
    Marion Schreuder