T +31(0)6 27114601 • E info@maashorststables.nl |

****Sterren pensionstal midden in de natuur

Maashorst Stables is al ruim 25 jaar een pensionstal met een fantastische ligging en een ruime accommodatie.

Omgeving

Maashorst Stables is gelegen in de grootste en aaneengesloten natuurgebieden van Noord-Brabant: de Maashorst, visvijver de Meuwel en zandverstuiving de Bedafse Bergen.

Op een unieke manier kun je samen met je paard het prachtige natuurlandschap met bossen, heidevelden, stuifduinen, venen en kronkelbeekjes verkennen en ervaren. Na afloop is er de mogelijkheid om andere pensiongasten te ontmoeten onder het genot van een heerlijk kopje koffie.

Een bezoek aan Maashorst Stables is door de goede bereikbaarheid vanaf de A50 perfect te combineren met een bezoek aan Uden, ‘s-Hertogenbosch of Eindhoven.


Kwaliteit hoog in het vaandel

Maashorst Stables is een modern en veelzijdig bedrijf waar je verzekerd bent van kwaliteit, gastvrijheid, veiligheid en welzijn. Deze waarden vind je terug in de faciliteiten en sfeer. Wij zijn aangesloten bij de branchevereniging FNRS en in het bezit van een veiligheidscertificaat.  Met ons FNRS - lidmaatschap voldoen wij aan de eisen voor kwaliteit, veiligheid en welzijn van mens en paard op ons bedrijf. Hierdoor kun jij erop vertrouwen dat wij onze zaken goed voor elkaar hebben.

 

Een fijne plek voor jou en jouw paard

Lekker jezelf kunnen zijn en genieten van je paard. Maashorst Stables staat bekend om de gezellige, familiaire sfeer en goede voorzieningen. Alle boxen zijn zo gebouwd dat de paarden voldoende sociaal contact kunnen hebben. Naast de dagelijkse weidegang ontvangen de paarden 5 x per dag een uitgebalanceerd en met zorg uitgekozen rantsoen om gezond te blijven.
De boxen worden dagelijks uitgemest, met uitzondering van zon- en feestdagen. Door de unieke omgeving biedt Maashorst Stables prachtige mogelijkheden voor iedereen.

 

Faciliteiten

Als pensiongast kun je gebruik maken van de volgende faciliteiten:

 

Meer informatie?

In de informatiegids is meer informatie te vinden over onze pensionstal. Heb je na het bekijken van de website en onze informatiegids nog vragen? Neem contact met ons op, na het maken van een afspraak ben je van harte uitgenodigd voor een vrijblijvende rondleiding op onze accommodatie.Maashorst Stables - Pension Maashorst Stables - Pension Maashorst Stables - Pension

"De accommodatie is ruim opgezet, met op diverse plaatsen poets- en spuitplaatsen. Hierdoor kan je altijd ergens terecht om je paard te poetsen of op te zadelen."


Bart de Gouw